İrmik
Makarnanın ana maddesi olan İrmik, makarnalık buğdayın öğütülüp elenmesiyle elde edilen bir besin maddesidir. İrmik tanecikleri 125-140 mikrometre büyüklüğünde, sarı renkte, parlak ve köşelidir. Irmik ürünleri genellikle sert buğday olarak kullanılır.
Ayrıca Türkiye, Yunanistan, İran, Hindistan ve Pakistan gibi bölgelerde yapılan İrmik helvası ve Arabistan'da yapılan Sütlü İrmik Tatlısı tatlı olarak tüketilir.
Online teklif için aşağıdaki formülü doldurarak toptan irmik siparişi oluşturabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak paket veya çuval olarak temin edebilirsiniz.
Protein Kaynağı
Lif Kaynağı
Potasyum İçerir
Kalsiyum İçerir
Düşük Yağ Oranı
B Vitamini
Magnezyum İçerir
Folik Asit
Hemen Teklif Alın!
Teklif talebiniz için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.